A Look Inside Hegen’s New Singapore Office

by AAshir

Baby care product company Hegen hired interior design studio Conexus to design their new office in Singapore.

“Conexus Studio worked closely with the Hegen team to plan and design a space to reflect the company’s brand and ethos, functioned seamlessly as a workplace with the flexibility to adapt and grow along with the business. The concept of community was at the heart of the design, with the aim of bringing people together in an engaging and distinctly Hegen environment.

From the open-plan office that enjoys lush views of Hort Park, to the comfy-chic Hegen Experiential Centre, the premises are planned to provide a variety of areas and experiences for people to work, meet and socialize in. The layout is centered around the Hegen Experiential Centre, where a communal breakout café for internal staff is also situated. This allows for employees to naturally flow through the premises and facilitates interactions with the brand’s end-users, fostering a stronger community and connection.

The Hegen Experiential Centre is designed as a welcoming and inspiring space for new mothers, who are at the heart of the company’s mission. It provides a safe, inclusive and empowering environment for them to experience the Hegen brand, with areas catering to product discovery, lactation consultation and community events. To complement the variety of activities and events, amenities such as a built in playpen in the tiered seating townhall space and a nursing room are nestled right at the heart of the community space.

Hegen’s pastel hues and distinctive “sqround” shapes form a key point of inspiration, which is carried into the space through curved walls, tactile materials and strategic use of light. A feature wall wrapped with timber batten leads visitors around and anchors the various zones, lending warmth and texture to the space at the same time.”

  • Location: Singapore
  • Date completed: 2022
  • Size: 14,165 square feet
  • Design: Conexus
Reception
Breakout space
Breakout space
Breakout space
Meeting space
Meeting room
Breakout space
Breakout space
Workstations
Breakout space

The post A Look Inside Hegen’s New Singapore Office appeared first on Design Daily’.

Related Posts