A Look Inside Wilson Wright’s New London Office

by AAshir

Accounting company Wilson Wright hired workplace design studio Oktra to design their new office in London, England.

“Wilson Wright were previously split across multiple floors which was creating disconnect across their business and underutilised space had come to light. They decided to relocate and downsize, taking the opportunity to rethink their workspace and introduce new ways of working. The furniture selection provides a range of work settings, empowering employees with choice and responding to changing expectations post-pandemic. Hot desks are supplemented with lockers, huddle spaces, collaboration tables and booths accommodate informal meetings or touchdown work, and the meeting rooms are softened with residential-inspired fabrics.

Planting has been introduced to promote wellbeing and a considered layout positions desks along the perimeter to maximise natural light. The multi-functional teapoint is a lively hub where staff can socialise throughout their day as well the perfect setting for in-house client events. By seeking to understand what their staff want when they return to the office, Wilson Wright are looking forward to a happier and more productive workforce, as well as being able to present a modern, market-leading image to visiting clients.

With a design shaped around their people and work processes, businesses in this sector can expect increased levels of productivity and staff retention. We have designed workplaces for leading accounting firms in office locations across the UK; get inspired and find out the benefits of upgrading your workspace here.”

  • Location: London, England
  • Date completed: 2022
  • Size: 8,600 square feet
  • Design: Oktra
Reception
Breakout space
Lounge
Meeting room
Breakout space
Private offices / Corridor
Open-plan workspace
Corridor
Kitchen
Seating area

The post A Look Inside Wilson Wright’s New London Office appeared first on Design Daily’.

Related Posts