Attic Redesign by Vura Architetti

by AAshir

Luxury attic apartment located in Bari, Italy, redesigned in 2021 by Vura Architetti.













Description

The project involved the extension of the living area of the penthouse/duplex carried out by integrating the original character of the house, however, giving it a more elegant and modern look.

The need of the owners was to integrate the existing sofa area with an area devoted entirely to relaxation, with a bioethanol fireplace, a large custom-made sofa-tatami, comfortable ottomans, a projector, and a retractable cinema screen, all framed by a huge panoramic window overlooking the city and a glass shrine with tropical plants. The relaxation area also allows access to the mini-pool area and the toilet.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Photography by Aldo Dith

Visit Vura Architetti

The post Attic Redesign by Vura Architetti first appeared on Design Daily.

Related Posts